Stjärnidrott

Svensk idrott med fotboll i fokus

Viktigt med rätt kläder

Det är i sport precis som i allting annat extremt viktigt med rätt kläder. Oavsett om man är ute på planen eller uppe på läktaren så bör man vara prydd med sitt lags färger och kläder som passar aktiviteten.

Marathon

De aktiva

Om du utövar en sport så har du säkert redan de grundläggande kläderna genom ditt lag. Matchställ är dock inte allt som krävs för en fulländad utstyrsel. I de allra flesta sporterna är det ett “plagg” som är viktigare än alla andra. Vi pratar självklart om skorna.

Det är just skorna om något som du bör lägga lite extra pengar på. Skorna skall ge stabilitet utan att för den delen sitta för hårt eller ge skavsår, en mycket svår uppgift.

Förutom skorna är det även viktigt att alla andra kläder är utformade i ett material och på ett sådant sätt att de andas och på så sätt inte kyler dig för lite eller för mycket.Detta gör att klassiska träningskläder så som mjukisbyxorna och en urtvättad t-shirt direkt bör kasseras som ett alternativ.

Åskådarna

Även som åskådare har du ett ansvar. Som lagets stöd på läktaren är det viktigt att att även du klär dig i lagets färger. Ofta går det till och med att köpa matchtröjor även för fansen. Dessa är dock inte alltid så varma så det kan vara bra att kompletera det med något tjockare under.

 

  • Published On : 5 years ago on
  • Author By :
  • Last Updated : November 2, 2015 @ 2:15 pm
  • In The Categories Of : Fotboll
';