Stjärnidrott

Svensk idrott med fotboll i fokus

Tippa på fotboll

Ingen annan sport i världen spelas på så många platser och med så entusiastiska åskådare som fotboll. Att vara fotbollsintresserad är en del av identiteten och är ett livslångt engagemang. Att hålla på ett lag innebär att man är del av något större och det är därför fotbollsfantaster känner sådan passion för sitt lag. Det är alltid mycket känslor i varje match, både för spelarna och för de som sitter på läktarna.

Att följa fotboll innebär att man både ser matcher och läser sportnyheter för att få en heltäckande bild av spelläget mellan de olika lagen. Den fotbollsintresserade har därför ofta mycket bättre möjligheter att vinna pengar när de tippar på fotboll eftersom de har bra koll på de olika lagens styrkor och svagheter gentemot varandra. Men har man inte lika bra koll på läget kan man alltid ta hjälp av en sajt som erbjuder speltips. Ett exempel på en sådan sajt är till exempel Tippat.se.

På Tippat.se kan du hitta expertkommentarer inför olika matcher vilket kan hjälpa dig att sätta oddsen i perspektiv. Att tippa på fotboll passar särskilt dem som kan tänka strategiskt. Som Zlatan sa; ”Bollen är rund, vad som helst kan hända.” Ibland händer det oväntade, och det ger bra med pengar åt dem som såg möjligheterna bakom oddsen.

Exempel på matcher man kan tippa på är matcher i Allsvenskan, Premier League, La Liga eller landskamper som EM eller VM, som pågår just nu. De olika spelsajterna lägger upp oddsen för matcherna en viss tid innan matchen. Oddsen är då baserade på spelbolagens bedömning av sannolikheten att det ena eller det andra laget kommer att vinna. Det starkare laget kommer ha låga odds och liten utdelning om de vinner. Det svagare laget kommer att ha höga odds och större utdelning om de vinner. Att lagen spelar lika är också en möjlig utgång som också har sina odds. Inför en match är det därför bra att fundera på om det tippade laget verkligen är överlägset eller om det är värt att chansa på att det otippade laget kan vinna vilket ger mer utdelning.

  • Published On : 6 years ago on
  • Author By :
  • Last Updated : November 2, 2015 @ 2:18 pm
  • In The Categories Of : Fotboll
';