Stjärnidrott

Svensk idrott med fotboll i fokus

Ditt favoritlag

Det finns många fantastiska fotbollslag, både här hemma i Sverige men också utomlands. Oftast är det väl så att man har sitt lag som man håller så där lite extra på här hemma, ett favoritlag. Bor man i Malmö så håller man ju självklart på Malmö FF och bor man i Göteborg så är det ju IFK Göteborg som gäller.

När man ser till internationella fotbollslag så kan ju en Malmöit och en Göteborgare heja på till exempel Arsenal, det är inget konstigt i det att åka på en fotbollsresa och stå tillsammans på arenan och tillsammans hejar fram sitt Arsenal till vinst. Sport är ju så fantastisk på det viset att två personer med personliga favorithemmalag kan tillsammans heja på ett helt annat internationellt lag.

Att som supporter håller på sitt favoritlag är så underbart att se, att kunna satsa sin fritid på att gå se hemmamatcherna men också att åka runt på bortamatcher och ställa upp för sitt lag är beundransvärt. Det är härligt att se olika generationer stå eller sitta och följa sitt favoritlag match efter match år efter år. I med och motgång hänga med i allt föreningarna gör. Det är det som gör supportern till den hjälte de är. Utan supportrarna så skulle det vara rätt tråkigt att spela fotboll.

  • Published On : 6 years ago on
  • Author By :
  • Last Updated : November 2, 2015 @ 2:07 pm
  • In The Categories Of : Fotboll
';