Stjärnidrott

Svensk idrott med fotboll i fokus

Champions League 2016

Årets Champions League-kval börjar leda mot sin sluttamp och snart drar gruppspelsmatcherna i full gång på allvar. Kan det händelsevis bli så att vi får se spansk dominans i år i igen, där två spanska lag möt i finalen? Eller kommer resten av klubblagen i Europa se till att trappa upp några steg inför årets upplaga och ge spanjorerna en rejäl match om titeln och den åtråvärda bucklan?

I förra upplagan av Champions League möttes de båda spanska topplagen Real Madrid och Atletico Madrid i finalen. Det var slutligen Real som tog hem det hela och kanske gör de samma sak även i år? Kvalet till Champions League lackar nämligen mot sitt slut och därefter följer tätt inpå de första gruppspelsmatcherna. Frågan är om vi även i år kommer att få uppleva en lika spansk dominans där någon utav de fyra lag som hittills kvalificerat sig kommer medverka i finalen. Detta scenario är långt ifrån omöjligt med lag som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid och Sevilla med i mixen.

Vadslagningarna om hur det kommer sluta är redan nu i full gång och för dig som själv gillar att satsa en slant då och då gäller det att ta del av de bästa bettingtipsen innan du bestämmer dig för hur just du ska lägga dina satsning. Ja, det är minst sagt en spännande tid som vi nu har framför oss, vi som älskar fotboll i världsklass och att få se några utav världens bästa klubblag göra upp om den prestigefyllda titeln som Europamästare och chansen att få lyfta den åtråvärda bucklan i luften. Frågan är om det blir den tyska maskinen, engelska muskler, italienska finess, eller fransk snabbhet som kan mäta sig med spanjorerna. Det kan bara framtiden utvisa.

  • Published On : 5 years ago on
  • Author By :
  • Last Updated : August 22, 2016 @ 9:30 am
  • In The Categories Of : Fotboll
';