Stjärnidrott

Svensk idrott med fotboll i fokus

Bli bra på odds

Att tippa kräver lite kunskap och efterforskningar. För att bli bra på det måste man lägga ned lite tid i sitt spelande, inte bara peka på ett intressant odds och hålla tummarna. Då kan man lika gärna sätta sig framför en spelautomat och spela. 

fotboll odds_226955038

Bonusar

Kolla runt och se om det finns bonusar att hämta. I casinovärlden kan man få bonus på allt: detta inkluderar även odds. Man kan få en bonus på de första oddsen man lägger på en sportbettingsajt. Att bli medlem brukar ibland räcka för att få lite extrapengar att spela för. Är man säker att man kommer att klara omsättningskraven, kan man lika gärna bli medlem på flera sajter och kamma hem flera bonusar att spela för.

Spelbok

Många rekommenderar att man startar en egen spelbok. I den registrerar du alla spel du spelar och kan därmed föra statistik över ditt eget spelande. Efter ett tag kan man till och med hitta mönster: kanske man lockas av ett speciellt odds men förlorar för det mesta. Eller så har man vinnande strategi, man måste bar lista ut hur man använder den i praktiken och inte bara av olyckshändelse. På en del sajter kan man även titta i andras spelböcker, se deras vinststatistik och försöka efterlikna dem i hopp om bättre resultat.

Lev för sporten

Ska man spela på fotbollsoddsen, måste man kunna ett och ett annat om sporten i sig. Det gäller att ligga på och läsa fotbollsnyheterna, se vilka spelare som är bra och vilka som är sämre. Kanske en stor aktör i ett lagt har blivit sjukskriven och kan inte delta. Är man snabb kan man haffa ett bra odds innan spelsajterna fått nys om detta och justerat oddsen! Att veta lite om lagen och spelarna hjälper en också att se om ett odds är fördelaktigt eller dumstridigt att satsa på.

  • Published On : 5 years ago on
  • Author By :
  • Last Updated : August 10, 2017 @ 9:44 am
  • In The Categories Of : Fotboll
';